Om butikken

Lotus1 så dagens lys som nettbutikk i 2011. Butikken ble da drevet i tilknyting til en velvære- og alternativklinikk og vi hadde til å begynne med et bredt utvalg av alternative produkter.Vi hadde også et butikkutsalg i tilknyting til klinikken.

Nå drives Lotus1 av meg, Monica. Jeg har konsentrert vareutvalget til hovedsaklig å bestå av stein- og krystall produkter, da det er det jeg brenner mest for. Jeg prøver i størst mulig grad å tilby naturlige og ubehandlede steinprodukter,  men det er enkelte unntak som f. eks aurakrystallene som jeg føler gir en ren og forsterket energi. Butikken tilbyr også et variert utvalg av eteriske oljer og baseoljer. Jeg jobber som aromaterapeut og bruker selv disse oljene i behandlingene og er veldig fornøyd med kvaliteten!

Håper du kan finne steiner og krystaller her som gir deg glede og gode vibrasjoner!

 

NB! Krystaller kan være et fint supplement til medisinsk behandling av helseproblemer og ikke minst som et nyttig vektøy til selvutvikling. Det er viktig å huske at krystaller ikke er erstatning for medisinsk behandling eller profesjonell hjelp. Hvis du opplever helseproblemer, bør du alltid søke råd fra kvalifisert helsepersonell.