Krystall healing

Krystall healing

Krystallenes energier kan påvirke kroppens energiflyt og chakraer (energisentre). Hver type krystall har en spesifikk energi som kan balansere eller forsterke bestemte aspekter av vår fysiske, emosjonelle og åndelige helse. 

Krystaller kan brukes på flere måter for å fremme fysisk og psykisk velvære:

  •  Meditasjon: Mange mennesker bruker krystaller i meditasjon for å hjelpe med fokus, avslapning og åndelig oppvåkning. Hold en krystall i hånden, plasser den på kroppen eller ha den foran deg mens du mediterer.
  • Bruke krystaller som smykker: Du kan bære krystaller som smykker, som armbånd, anheng eller ringer. Dette gjør at krystallen kan være i kontakt med kroppen hele tiden.

  • Plassering i hjemmet: Du kan plassere krystaller strategisk rundt i hjemmet ditt for å skape en bestemt energiflyt eller atmosfære. For eksempel kan rosenkvarts fremme kjærlighet og harmoni, mens ametyst kan knyttes til indre ro og åndelig vekst.

  • Chakra balansering: Noen bruker krystaller til å balansere chakraene (energisentre i kroppen). Hver krystall knyttes til en bestemt chakra og kan plasseres på kroppen der det er behov for balanse

  • Intensjon og affirmasjoner: Noen mennesker bruker krystaller som en påminnelse om en intensjon eller et mål de har satt seg. De kan også integrere positive affirmasjoner mens de jobber med krystallens energi.

  • Rensing og opplading: Krystaller absorberer energi fra mennesker og omgivelsene. Det anbefales derfor å rense og lade krystallene regelmessig. Dette kan gjøres ved å plassere dem i sollys, måneskinn, røkelse(f.eks salvie), legge dem i salt eller rense de under kaldt vann(enkelte krystaller tåler ikke vann som f. eks halitt)

 

 NB!  Det er viktig å huske at krystaller ikke er erstatning for medisinsk behandling eller profesjonell hjelp. Hvis du opplever helseproblemer, bør du alltid søke råd fra kvalifisert helsepersonell. Krystaller kan være et fint supplement til medisinsk behandling av helseproblemer og ikke minst som et nyttig vektøy til selvutvikling.